WINEMAKERS DINNER MED BARON DE LEY
2. november kl. 18:30 arrangeres Winemaker's Dinner på FG Restaurant & Bar, med besøk av den Spanske vinprodusenten Baron de Ley. Som det første vinslottet i Rioja, og med 30 års erfaring, har Baron de Ley oppnådd suksess som en prisvinnende vingård. De er blant eliten av Rioja's beste produsenter, og er en av de få vinprodusentene som lager vin til Vatikanstaten, og til paven personlig. I samarbeid med Cruisespesialisten vil vi trekke et gavekort på 5000,- til en av kveldens deltakere. KVELDENS MENY: Rå kamskjell med ponzu saus og østersemulsjon (skalldyr, soya, bløtdyr, fisk, sulfit) Vin: Baron de Ley Sobre Lias Pannestekt kveite med gulrotpurè og beurre noisette (fisk, melk) Vin: Baron de Ley Tres Vinas Kylling ballotine, sopp og kremet saus (melk, sulfit) Vin: Baron de Ley Finca Monesterio Mørnet ytrefilet, blomkålpurè og peppersaus (melk, sulfit) Vin: Baron de Ley Siete Vinas Reinsdyr, bakte rotgrønnsaker, rødvin og tyttebær (melk, sulfit) Vin: Museum Reserva Pris: 1495,- |