SELSKAPSMENY JUL
Menyen gjelder fra fra 17. november. Vi har kun 3, 4 og 5-retters menyer fra torsdag - lørdag i julebordsesongen.
3 RETTERS MENYER
MENY 1
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 725,-
MENY 2
Tempura scampi med søt soya- og chili dip
(hvete, skalldyr, sesam, egg, soya)*
Entrecõte fra TT Meat.
Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Sjokoladefondant med vaniljeis
(melk, egg, hvete, hasselnøtter)*
Kr. 725,-
MENY 3
Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, melk, hvete, selleri, fisk)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette saus
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
Kr. 695,-
MENY 4
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(fisk, melk)*
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett (melk)
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
Kr. 745,-
* Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
4 RETTERS MENY
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, melk, selleri, fisk)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 775,-
5 RETTERS MENY
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, melk, selleri, fisk)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 895,-
* Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
MENY 1
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 725,-
MENY 2
Tempura scampi med søt soya- og chili dip
(hvete, skalldyr, sesam, egg, soya)*
Entrecõte fra TT Meat.
Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Sjokoladefondant med vaniljeis
(melk, egg, hvete, hasselnøtter)*
Kr. 725,-
MENY 3
Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, melk, hvete, selleri, fisk)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette saus
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
Kr. 695,-
MENY 4
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(fisk, melk)*
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett (melk)
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
Kr. 745,-
* Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
4 RETTERS MENY
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, melk, selleri, fisk)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 775,-
5 RETTERS MENY
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, melk, selleri, fisk)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 895,-
* Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen