SELSKAPSMENY JUL
Menyen gjelder fra fra 18. november til 17. desember. Vi har kun 3, 4 og 5-retters menyer fra torsdag - lørdag i julebordsesongen.
Meny 1
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)*
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 695,-
Meny 2
Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(hvete, soya, skalldyr, sesam, egg)*
Louisiana entrecôte eller entrecõte fra TT Meat.
Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Sjokoladefondant med vaniljeis
(melk, egg, hvete, hasselnøtter)*
Kr. 645,- / 695,-
Meny 3
Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
Kr. 645,-
Meny 4
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og
baconfett
(melk, fisk)*
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(melk)*
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
Kr. 695,-
* Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i
alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt
antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
4-retters meny
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)*
Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 745,-
5-retters meny
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(Melk, sulfitt)
Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 845,-
* Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i
alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt
antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)*
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 695,-
Meny 2
Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(hvete, soya, skalldyr, sesam, egg)*
Louisiana entrecôte eller entrecõte fra TT Meat.
Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Sjokoladefondant med vaniljeis
(melk, egg, hvete, hasselnøtter)*
Kr. 645,- / 695,-
Meny 3
Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
Kr. 645,-
Meny 4
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og
baconfett
(melk, fisk)*
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(melk)*
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
Kr. 695,-
* Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i
alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt
antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
4-retters meny
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)*
Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 745,-
5-retters meny
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(Melk, sulfitt)
Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 845,-
* Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i
alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt
antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen