3 RETTERS MENY
Meny 1
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje (Melk, sulfitt) Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus (Selleri, sulfitt) Crème brûlée (Egg, melk) Kr. 625,- Meny 2 Tempura scampi med søt soya- og chilidipp (Hvete, soya, skalldyr, egg, sesam) Louisiana entrecôte. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus (Selleri, sulfitt) Sjokoladefondant med vaniljeis (Melk, egg, hasselnøtt, hvete) Kr. 595,- Meny 3 Kyllingleverpate med toast og syltet løk (Hvete, melk, sulfitt) Pannestekt lysing med sesongens tilbehør og hvitvinssaus (Fisk, melk) Eplesmuldrekake med vaniljeis og lune bær (Hvete, egg, melk, valnøtt, mandel) Kr. 565,- * Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad ** Større grupper må ha en felles meny *** Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter |
4 RETTERS MENY
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(Melk, sulfitt)
Kyllingleverpate med toast og syltet løk
(Hvete, melk, sulfitt)
Pannestekt lysing med sesongens tilbehør og hvitvinssaus
(Fisk, sulfitt, melk)
Eplesmuldrekake med vaniljeis og lune bær
(Hvete, egg, melk, valnøtt, mandel)
Kr. 645,-
(Melk, sulfitt)
Kyllingleverpate med toast og syltet løk
(Hvete, melk, sulfitt)
Pannestekt lysing med sesongens tilbehør og hvitvinssaus
(Fisk, sulfitt, melk)
Eplesmuldrekake med vaniljeis og lune bær
(Hvete, egg, melk, valnøtt, mandel)
Kr. 645,-
5 RETTERS MENY
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(Melk, sulfitt)
Kyllingleverpate med toast og syltet løk
(Hvete, melk, sulfitt)
Pannestekt lysing med sesongens tilbehør og hvitvinssaus
(Fisk, sulfitt, melk)
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(Selleri, sulfitt)
Eplesmuldrekake med vaniljeis og lune bær
(Hvete, egg, melk, valnøtt, mandel)
Kr. 725,-
* Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
** Større grupper må ha en felles meny
*** Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
(Melk, sulfitt)
Kyllingleverpate med toast og syltet løk
(Hvete, melk, sulfitt)
Pannestekt lysing med sesongens tilbehør og hvitvinssaus
(Fisk, sulfitt, melk)
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(Selleri, sulfitt)
Eplesmuldrekake med vaniljeis og lune bær
(Hvete, egg, melk, valnøtt, mandel)
Kr. 725,-
* Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
** Større grupper må ha en felles meny
*** Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter