A la carte julemeny 2022
A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, i perioden 18. november til og med 17. desember. Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Se vår selskapsmeny her.

FORRETTER
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
kr. 159,-
Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*
kr. 169,-
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)* vegetar
kr. 159,-
Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(hvete, soya, skalldyr, sesam, egg)*
kr. 159,-
FG’s Cæsarsalat med krutonger, bacon og parmesan
m/ kylling
(hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)*
kr. 179,-
vegetar uten kylling
kr. 159,-
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
kr. 159,-
Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*
kr. 169,-
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)* vegetar
kr. 159,-
Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(hvete, soya, skalldyr, sesam, egg)*
kr. 159,-
FG’s Cæsarsalat med krutonger, bacon og parmesan
m/ kylling
(hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)*
kr. 179,-
vegetar uten kylling
kr. 159,-
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

HOVEDRETTER
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn
ertestuing og baconfett
(Melk, fisk)*
kr. 399,-
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe
og pinnekjøtt fett
(Melk)*
kr. 399,-
Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(egg ,selleri, sulfitt, melk)*
kr. 399,-
Entrecôte fra TT Meat, det mest marmorerte kjøttet i Norge.
Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(egg, selleri, sulfitt, melk)*
kr. 399,-
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker,
poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
kr. 349,-
Risotto Milanese med parmesan, safran og brokkolini
(melk)* vegetar
kr. 259,-
Original «Fish’n Chips» med salat og tartarsaus
(hvete, bygg, fisk, egg)*
kr. 259,-
FG’s Cæsarsalat med krutonger, bacon og parmesan
kr. 199,- (vegetar uten kylling)
m/ kylling
kr. 249,-
(hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)*
FG’s burger med syltet løk, tomat, sylteagurk, cheddar og vår
egen dressing
(melk, egg, sesam, hvete)*
kr. 249,-
Burger serveres med pommes frites. Søtpotet kr. 20,- ekstra. Pommes frites med parmesan og
hvitløk kr. 20,- ekstra.
Vi tilbyr glutenfritt hamburgerbrød. Ønsker du sterkere burger? Spør vår servitør. Kr. 10,- ekstra.
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
BARNEMENY (barn til og med 13 år)
Grillet kyllingbryst med grønnsaker og urtepoteter
(melk)
kr. 149,-
Original «Fish’n Chips»
(hvete, bygg, fisk)*
kr. 149,-
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn
ertestuing og baconfett
(Melk, fisk)*
kr. 399,-
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe
og pinnekjøtt fett
(Melk)*
kr. 399,-
Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(egg ,selleri, sulfitt, melk)*
kr. 399,-
Entrecôte fra TT Meat, det mest marmorerte kjøttet i Norge.
Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(egg, selleri, sulfitt, melk)*
kr. 399,-
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker,
poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
kr. 349,-
Risotto Milanese med parmesan, safran og brokkolini
(melk)* vegetar
kr. 259,-
Original «Fish’n Chips» med salat og tartarsaus
(hvete, bygg, fisk, egg)*
kr. 259,-
FG’s Cæsarsalat med krutonger, bacon og parmesan
kr. 199,- (vegetar uten kylling)
m/ kylling
kr. 249,-
(hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)*
FG’s burger med syltet løk, tomat, sylteagurk, cheddar og vår
egen dressing
(melk, egg, sesam, hvete)*
kr. 249,-
Burger serveres med pommes frites. Søtpotet kr. 20,- ekstra. Pommes frites med parmesan og
hvitløk kr. 20,- ekstra.
Vi tilbyr glutenfritt hamburgerbrød. Ønsker du sterkere burger? Spør vår servitør. Kr. 10,- ekstra.
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
BARNEMENY (barn til og med 13 år)
Grillet kyllingbryst med grønnsaker og urtepoteter
(melk)
kr. 149,-
Original «Fish’n Chips»
(hvete, bygg, fisk)*
kr. 149,-
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

DESSERTER
Utvalg av norske og utenlandske oster med chutney
(melk, hvete, hasselnøtter)*
kr. 159,-
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
kr. 139,-
Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtter)*
kr. 139,-
Crème Brûlee
(egg, melk)*
kr. 139,-
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
kr. 139,-
*Vi opplyser kun om de allergener som er påkrevd fra Mattilsynet.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
* A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, i perioden 18.november til og med 17. desember. Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer.
** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
*** For grupper på 10 og flere ønsker vi en forhåndsbestilt meny
Utvalg av norske og utenlandske oster med chutney
(melk, hvete, hasselnøtter)*
kr. 159,-
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
kr. 139,-
Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtter)*
kr. 139,-
Crème Brûlee
(egg, melk)*
kr. 139,-
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
kr. 139,-
*Vi opplyser kun om de allergener som er påkrevd fra Mattilsynet.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
* A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, i perioden 18.november til og med 17. desember. Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer.
** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
*** For grupper på 10 og flere ønsker vi en forhåndsbestilt meny