A la carte julemeny 2024
A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, fra. 12. november. Torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Se vår selskapsmeny her.
FORRETTER
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
kr. 199,-
Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, melk, hvete, selleri, fisk, sulfitt)*
kr. 199,-
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
kr. 179,-
Tempura scampi med søt soya- og chili dip
(hvete, skalldyr, sesam, egg, soya, sulfitt)*
kr. 179,-
Biff tartar av indrefillet av okse med eggeplomme og
jalapeño mayo
(sulfitt, egg, sennep)*
199,-
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
kr. 199,-
Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, melk, hvete, selleri, fisk, sulfitt)*
kr. 199,-
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
kr. 179,-
Tempura scampi med søt soya- og chili dip
(hvete, skalldyr, sesam, egg, soya, sulfitt)*
kr. 179,-
Biff tartar av indrefillet av okse med eggeplomme og
jalapeño mayo
(sulfitt, egg, sennep)*
199,-
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
HOVEDRETTER
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(fisk, melk)*
kr. 479,-
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(melk)*
kr. 479,-
Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(egg ,selleri, sulfitt, melk)*
kr. 469,-
Entrecôte av kalv. Serves med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(egg, selleri, sulfitt, melk)*
kr. 469,-
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
kr. 439,-
Risotto Milanese med parmesan og safran
(sulfitt, melk)* vegetar
kr. 279,-
*Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(fisk, melk)*
kr. 479,-
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(melk)*
kr. 479,-
Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(egg ,selleri, sulfitt, melk)*
kr. 469,-
Entrecôte av kalv. Serves med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(egg, selleri, sulfitt, melk)*
kr. 469,-
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
kr. 439,-
Risotto Milanese med parmesan og safran
(sulfitt, melk)* vegetar
kr. 279,-
*Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
DESSERTER
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
kr. 159,-
Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtter)*
kr. 159,-
Crème Brûlee
(egg, melk)*
kr. 159,-
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
kr. 159,-
Utvalg av norske og utenlandske oster med chutney
(melk, hvete, hasselnøtter)*
179,-
*Vi opplyser kun om de allergener som er påkrevd fra Mattilsynet.
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
* A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, fra 17. november. Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer.
** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
*** For grupper på 10 og flere ønsker vi en forhåndsbestilt meny
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
kr. 159,-
Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtter)*
kr. 159,-
Crème Brûlee
(egg, melk)*
kr. 159,-
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
kr. 159,-
Utvalg av norske og utenlandske oster med chutney
(melk, hvete, hasselnøtter)*
179,-
*Vi opplyser kun om de allergener som er påkrevd fra Mattilsynet.
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
* A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, fra 17. november. Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer.
** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
*** For grupper på 10 og flere ønsker vi en forhåndsbestilt meny