A la carte julemeny 2023
A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, fra. 17. november. Torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Se vår selskapsmeny her.
FORRETTER
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
kr. 189,-
Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, melk, hvete, selleri, fisk)*
kr. 189,-
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
kr. 169,-
Tempura scampi med søt soya- og chili dip
(hvete, skalldyr, sesam, egg, soya)*
kr. 169,-
Cæsarsalat med kylling, krutonger, bacon og parmesan
(hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)* vegetar uten kylling
kr. 199,-
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
kr. 189,-
Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, melk, hvete, selleri, fisk)*
kr. 189,-
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
kr. 169,-
Tempura scampi med søt soya- og chili dip
(hvete, skalldyr, sesam, egg, soya)*
kr. 169,-
Cæsarsalat med kylling, krutonger, bacon og parmesan
(hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)* vegetar uten kylling
kr. 199,-
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
HOVEDRETTER
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(fisk, melk)*
kr. 445,-
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnekjøtt fett
(melk)*
kr. 445,-
Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(egg ,selleri, sulfitt, melk)*
kr. 445,-
Entrecôte fra TT Meat. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(egg, selleri, sulfitt, melk)*
kr. 445,-
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
kr. 399,-
Risotto Milanese med parmesan og safran
(melk)* vegetar
kr. 269,-
«Fish’n Chips» av sei med salat og tartarsaus
(hvete, bygg, fisk, egg)*
kr. 269,-
Cæsarsalat med kylling, krutonger, bacon og parmesan
(hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)* vegetar uten kylling
kr. 269,-
FG’s burger med syltet løk, tomat, sylteagurk, cheddar og vår egen dressing
(melk, egg, sesam, hvete)*
kr. 269,-
Burger serveres med pommes frites. Søtpotet kr. 20,- ekstra. Pommes frites med parmesan og hvitløk kr. 20,- ekstra. Vi tilbyr glutenfritt hamburgerbrød.
*Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
BARNEMENY (barn til og med 13 år)
Grillet kyllingbryst med grønnsaker og urtepoteter
(melk)*
kr. 149,-
«Fish’n Chips»
(hvete, bygg, fisk)*
kr. 149,-
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(fisk, melk)*
kr. 445,-
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnekjøtt fett
(melk)*
kr. 445,-
Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(egg ,selleri, sulfitt, melk)*
kr. 445,-
Entrecôte fra TT Meat. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(egg, selleri, sulfitt, melk)*
kr. 445,-
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
kr. 399,-
Risotto Milanese med parmesan og safran
(melk)* vegetar
kr. 269,-
«Fish’n Chips» av sei med salat og tartarsaus
(hvete, bygg, fisk, egg)*
kr. 269,-
Cæsarsalat med kylling, krutonger, bacon og parmesan
(hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)* vegetar uten kylling
kr. 269,-
FG’s burger med syltet løk, tomat, sylteagurk, cheddar og vår egen dressing
(melk, egg, sesam, hvete)*
kr. 269,-
Burger serveres med pommes frites. Søtpotet kr. 20,- ekstra. Pommes frites med parmesan og hvitløk kr. 20,- ekstra. Vi tilbyr glutenfritt hamburgerbrød.
*Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
BARNEMENY (barn til og med 13 år)
Grillet kyllingbryst med grønnsaker og urtepoteter
(melk)*
kr. 149,-
«Fish’n Chips»
(hvete, bygg, fisk)*
kr. 149,-
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
DESSERTER
Utvalg av norske og utenlandske oster med chutney
(melk, hvete, hasselnøtter)*
kr. 169,-
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
kr. 139,-
Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtter)*
kr. 139,-
Crème Brûlee
(egg, melk)*
kr. 139,-
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
kr. 139,-
*Vi opplyser kun om de allergener som er påkrevd fra Mattilsynet.
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
* A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, fra 17. november. Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer.
** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
*** For grupper på 10 og flere ønsker vi en forhåndsbestilt meny
Utvalg av norske og utenlandske oster med chutney
(melk, hvete, hasselnøtter)*
kr. 169,-
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
kr. 139,-
Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtter)*
kr. 139,-
Crème Brûlee
(egg, melk)*
kr. 139,-
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
kr. 139,-
*Vi opplyser kun om de allergener som er påkrevd fra Mattilsynet.
*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
* A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, fra 17. november. Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer.
** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
*** For grupper på 10 og flere ønsker vi en forhåndsbestilt meny